Retourneren en omruilen

Het kan natuurlijk zijn dat u na het aantrekken van de kleding erachter komt dat u de verkeerde maat heeft gekocht of dat het product minder lekker zit dan gedacht. Ook bij de ballen en/of trainingsmaterialen kan het zijn dat deze niet geheel aan uw verwachtingen voldoen. Geen probleem! Bij RK Sport & More kun u binnen 30 dagen, na ontvangst van het pakket, aangeven of u de bestelling wenst te retourneren of om te ruilen. U heeft vervolgens daarna nogmaals 14 dagen om het pakket daadwerkelijk te retourneren. Om het retourproces te versnellen adviseren wij u om op het meegeleverde retourformulier aan te geven of een andere maat wenst te ontvangen, en vervolgens welke maat.

Uiteraard kun u tevens aangeven om het gehele aankoopbedrag terug te ontvangen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is of totdat u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd. Het bedrag wordt met eenzelfde methode terugbetaald, als waarmee de aankoop in eerste instantie is gedaan (voor zover technisch mogelijk).

De kosten voor het retour sturen zijn voor de consument. In het geval u een andere maat wenst stuurt RK Sport & More, na ontvangst van het retourpakket, het pakket weer gratis naar u op met de andere maat/product. Dit geldt zowel voor Nederland, België, Duitsland en Luxemburg.

Het product kan in een geschikte verpakking teruggezonden worden aan:

RK & More B.V.
Gronausestraat 710
7534 AM Enschede

Download het retourformulier (aanbevolen!)

Download het modelformulier voor herroeping

Uitzonderingen

  • Indien de klant meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan (te kijken of het dragen/passen) en er daardoor schade aan het product of de verpakking ontstaat, de klant aansprakelijk is voor deze waardevermindering. Hij mag de producten beoordelen/gebruiken zoals in een fysieke winkel ook mogelijk is.
  • Producten die op uitdrukkelijke wens van de klant bedrukt en/of bewerkt zijn, zijn uitgesloten van retourneren, tenzij deze bewerking niet voldoet aan hetgeen er is afgesproken, aangezien deze specifiek voor de klant zijn gemaakt.

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of mot doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Klachtenregeling

Het kan natuurlijk altijd zijn dat iets niet zo gaat zoals jij of wij dat zouden willen. In die gevallen zouden wij het fijn als je dat eerst bij ons kenbaar maakt. Dit kun je doen door ons te mailen op klachten@RKSportandMore.nl. Bij ontvangst van een klacht krijgt u binnen een dag een bevestiging van de ontvangst van de klacht. Vervolgens ontvangt u binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie van ons. Bent u uiteindelijk niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 3509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR-Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).